KAVIAR


UTFORSK VÅRE KAVIARER


GASTROUNIKA

Vår samarbeidspartner GASTROunika har utviklet en serie med selektert kaviar fra den belgiske produsenten Royal Belgian Caviar. GASTROunika kaviar er håndselektert og hver eneste boks kan spores tilbake til den enkelte fisk.

BÆREKRAFT

Stør er en utrydningstruet fiskerase på grunn av overfiske og svartebørshandel. Oppdrett er derfor den eneste måten å bevare de ulike størartene på. All import og produksjon av GASTROunika kaviar gjøres i samarbeid med CITES (Convention of International Trade in Endangered Species).

De ulike størartene lever i innsjøer i Belgia, og får et spesielt utviklet fôr som respekterer størens naturlige diett. 97% av vannforbruket blir filtrert til rent vann. 3% brukes i jordbruket.

KVALITET

Alle leddene i produksjonen og transporten er under streng kontroll. Med avanserte metoder sikres den beste kvaliteten på rognen. Egg fra ulike fisker blandes aldri sammen. Kaviaren lages malossol, det vil si at den tilsettes minimalt med salt, ca. 3,4% Dette er en eksklusiv kaviarstil som lar råvaren skinne mest mulig. Utover litt salt er det ingen andre tilsetninger i kaviaren. Borax eller andre konserveringsmidler brukes ikke i våre produkter.

Resultatet er kaviar som hver på sin måte viser en ren, dyp og kompleks smak. Resten må du smake deg frem til selv.